Komt de Omroepvrijwilliger van het jaar uit Hattem? Jij bepaalt!

Drie vrijwilligers van RTV Hattem zijn genomineerd voor de titel Omroepvrijwilliger van het jaar. De verkiezing is georganiseerd door de NLPO.

Met de uitreiking van de titel Omroepvrijwilliger van het Jaar staat de NLPO stil bij de belangrijke rol die de vrijwilliger speelt binnen lokale omroepen – van klein naar groot – en wil men ze de erkenning en waardering geven die ze verdienen.

Iedereen bij RTV Hattem is vrijwilliger
RTV Hattem bestaat dit jaar 25 jaar en zonder de inzet van vrijwilligers zou er geen lokale omroep zijn in Hattem. Sterker nog, álle mensen die werken bij RTV Hattem zijn vrijwilliger. Zij zetten zich zonder vergoeding in om onze lokale omroep te laten functioneren zodat we nieuws kunnen brengen van en voor de Hattemers.

De genomineerde vrijwilligers

Bé Oosterveen
Bé is al vele jaren actief bij onze omroep. Zonder zijn inzet zouden er geen radio of tv-programma’s te zien of te horen zijn. Bé verzorgt namelijk de techniek en dat omvat veel. Het gaat hier om de apparatuur, de software, contacten met externe partners zoals KPN en Ziggo om te zorgen dat de programma’s doorgegeven kunnen worden aan de huishoudens in Hattem en wijde omgeving.

Henk Tabois
Henk is een veelzijdig cameraman op wie je nooit tevergeefs een beroep doet. Henk maakt veel reportages en verslagen van activiteiten in Hattem en omgeving. Vrijwel elke week maakt hij een nieuw nieuwsitem dat te zien is op de online media van RTV Hattem en natuurlijk ook in het Hattem Journaal op tv.

Klaas Kamp
Klaas is een van de fotografen van RTV Hattem. Hij maakt prachtige natuurfoto’s en regelmatig staan foto’s van vogels bij berichten op de website en tekst-tv. Doordat Klaas in de binnenstad van Hattem woont, is hij snel in te zetten om foto’s te maken van bijzonderheden in het stadshart van Hattem.

Stemmen
Tot en met dinsdag 18 mei kun je stemmen via omroepvrijwilligervanhetjaar.nl.
Op donderdag 20 mei maakt de organisatie de vijf genomineerden bekend die de meeste stemmen hebben ontvangen. De uitreiking van de Omroepvrijwilliger van het Jaar vindt plaats tijdens de Lokale Media Awards op vrijdag 11 juni.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in