Jeugdspelers golfen weer bij Hattemse Golfclub

De jeugd heeft alle ruimte op de golfbaan van de Hattemse Golfclub. Conform de corona-maatregelen mogen jongeren hun sport beoefenen en daar heeft de Hattemse Golfclub meteen werk van gemaakt. In overleg met de Veiligheidsregio en de Gemeente is een regeling opgesteld, waarmee de jongelui weer ‘aan de slag’ kunnen gaan een ook weer jeugdtrainingen kunnen volgen.

Jaloers
Net als bij alle andere sporten mogen achttien-plussers nog geen gebruik maken van de sportterreinen dus hebben de jongelui vrij baan. Bovendien ligt de baan er prachtig bij. Natuurlijk zijn alle volwassen leden jaloers, maar zij moeten wachten tot de corona-maatregelen worden versoepeld.

Horeca niet vergeten
Doordat de baan is gesloten zijn er geen inkomsten voor de horeca van het clubhuis de Hattemse Hoeve. En hoewel er geen spelers komen, zijn uitbater Marco en zijn team niet vergeten. Dit valt te lezen uit het bericht, dat zij naar alle leden hebben gestuurd:

‘Tot slot willen wij alle leden bedanken voor hun medeleven of dat nu was via een mailtje, een kaartje, een telefoontje, een bloemetje of zelfs een bezoekje van de paashaas. Wij waarderen dit enorm en hierin laten we met zijn allen zien dat we een echte verenging zijn.’

Zowel de volwassen leden als de horeca kijken reikhalzend uit naar het moment dat de golfaccommodatie van de Hattemse Golfclub weer opengesteld worden.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in