Voorverkoop kaarten Advendo gestart

Toneelvereniging Advendo voert in maart het toneelstuk Handelsonderneming Hoebels uit. De acteurs vervullen rollen in zowel het Nederlands als het dialect.

De familie Hoebels heeft een soort winkel in 2e hands spullen en kleding waar niemand op zit te wachten. De zaken gaan dan ook niet zo best. Als de dochter des huizes met (alweer…) een nieuwe vriend thuiskomt, heeft die vriend een idee. Een pension; er staan immers kamers zat leeg! Maar als de nieuwe wijkagent een kamer huurt en ook de beide schoonmoeders intrekken weet de kijker al dat dit plan alleen maar tot hilarische ellende zal leiden.

Loten verkoop
Advendo voert het toneelstuk vier achtereenvolgende avonden op in MFC De Marke en wel vanaf woensdag 25 maart tot en met zaterdagavond 28 maart 2020. Op zaterdag is er muziek na de voorstelling in de foyer. Elke avond in de pauze zullen loten verkocht worden, waarvan de opbrengst naar de toneelvereniging gaat.

Kaarten zijn vanaf heden voor € 8,= te koop op onderstaande adressen. Behalve enkele plaatsen vooraan voor mensen met bijvoorbeeld een rolstoel of visuele handicap, is het niet mogelijk om vaste plaatsen in de zaal te reserveren. Gekochte kaarten mogen tot uiterlijk 1 week voor de uitvoeringsdatum geruild voor een andere datum (mits nog beschikbaar) of retour. Meer informatie is te vinden op de website en op de Facebookpagina van Advendo.

Verkoop punten
W. Kollumer, Hogenkamp 82, tel: 038-4445890
Cafetaria ‘t Knienhol, Dorpsweg 22, tel: 038-4440312
De Hattemse Hoeve, Veenwal 11, tel: 038-4441909

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in