Zomerconcert Voerman Stadsmuseum Hattem

Het Voerman Stadsmuseum Hattem organiseert in verband met het 75-jarig jubileum zomerconcerten. De concerten worden bij mooi weer gehouden op het prachtige pleintje van het museum. En mocht het iets minder zijn dan wijken ze uit naar de Hattemzaal.
De concerten zijn vrij toegankelijk voor iedereen, maar de normale entree tarieven voor het museum zijn wel van toepassing.

De artiesten treden tussen 14.30 en 16.00 twee keer op met tussendoor een korte pauze.
Er wordt gezorgd voor koffie of thee en wat lekkers!

Zondag 21 juli – Henri Nuyen
Henri Nuyen is zanger-gitarist. Zijn roots liggen bij de bleu-grass, maar thans is zijn repertoire een mix van modernere songs van Eric Clapton tot the Everly brothers.

Zondag 28 juli – Harry en Bruno
Harry en Bruno hebben elkaar helemaal gevonden in hun passie voor muziek. Samen brengen ze de chansons tot leven met bezieling en een unieke interpretatie. Harry Rikaart: “De subtiliteit van de klassieke gitaar sluit perfect aan op de expressieve stem van Bruno. We beschouwen het als een voorrecht om deze mooie liederen te mogen delen met het publiek. We hopen dat we de luisteraars weten te raken met chansons van onder anderen Leo Ferré, Michel Sardou en Jacques Brel.”

Luisteraars wacht een intiem optreden, dat alleen voor bezoekers van het Voerman Stadsmuseum toegankelijk is.
Meer informatie: Voerman Stadsmuseum Hattem

Datum evenement: 21-07-2024