“Laat ze lekker pingelen” bij vv Hattem met PEC Zwolle trainers en Jan van Raalte

0

Onder het motto “Laat ze lekker pingelen” organiseert vv Hattem voetbalactiviteiten voor de jeugd van 6 tot en met 12 jaar. Aan deze open voetbalmiddagen kan iedereen meedoen.

Ärjen Noordberger: “Jongen of meisje, je hoeft niet op voetbal te zitten of lid te zijn van vv Hattem. Wanneer je zin hebt om lekker te voetballen en te bewegen ben je van harte welkom op de woensdagmiddagen 14 en 21 april en 12,19 en 26 mei.”

14 april met Mini Arena en PEC Zwolle trainers
Tijdens de voetbalmiddagen zijn er verschillende voetbalactiviteiten en de exclusieve Mini Arena’s zijn er natuurlijk ook weer bij. Daarnaast zijn de jeugdtrainers van vv Hattem er iedere woensdagmiddag, samen met één of meerdere gasttrainers. “De voetbalmiddag op 14 april staat in het teken van de PEC Zwolle jeugdopleiding. Jeugdtrainers Wilco Braam en Koen Romme van PEC Zwolle zullen de oefeningen samenstellen en begeleiden”, vertelt Noordberger.

Jan van Raalte
Bovendien is Jan van Raalte die middag aanwezig en gaat hij begeleiden. Jan is geboren Hattemer, heeft na zijn voetbalopleiding bij vv Hattem gespeeld in de Eerste en Eredivisie bij PEC Zwolle, Cambuur en VVV. Daarna is hij bekend geworden als trainer bij de topamateurs van onder meer HHC Hardenberg, Staphorst en Genemuiden.

Wanneer kun jij naar de voetbalmiddagen?

  • 6 t/m 9 jaar van 14:00 tot 15:00 uur
  • 10 t/m 12 jaar van 15:30 tot 16:30

Oranjefestival
Behalve voetbalmiddagen organiseert de vereniging op zaterdag 24 april samen met de KNVB een Oranjefestival. Ook aan dit festival vol voetbalskills en voetbalfun kan iedereen meedoen, je hoeft -jongen of meisje-, niet op voetbal te zitten of lid te zijn van v.v.Hattem.

Datum evenement: 14-04-2021