Aftrap jubileumjaar CMH met nieuwjaarsconcert

In 2024 bestaat de CMH maar liefst 125 jaar. Het jubileumjaar wordt op 6 januari feestelijk ingeluid met een concert in de Open Poort (20.00 uur), waarbij meerdere onderdelen van de vereniging voorbij komen.

Het jeugdorkest onder leiding van Jasper Tuik speelt voornamelijk bekende popnummers van o.a. Chef-Special, Adele en Wolter Kroes.
Het percussie-ensemble waar Rob van Plateringen dirigeert, heeft een grote aantrekkingskracht op het publiek. Ook zij hebben een mooi programma samengesteld waarbij de verbeelding van de luisteraars aangesproken wordt. Het programma van het A-orkest bevat een mix van stijlen zoals latin, blues en filmmuziek. Onder leiding van Sijtze van der Hoek hopen zij, net als bij het concert afgelopen november, het publiek weer optimaal te vermaken.

“Kortom, het belooft weer een fijne start te worden van het nieuwe jaar. Een jaar dat bol staat van de feestelijke activiteiten ter ere van het 125-jarige bestaan van de CMH”, aldus de organisatie.

Voorverkoop
Kaarten zijn in de voorverkoop via www.cmhattem.nl slechts €5,-. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. Aan de deur zijn de kaarten €7,50.

 

Datum evenement: 06-01-2024