Home Ondernemend Zorg in Hattem: Thuishulp voor uw dierbare

Zorg in Hattem: Thuishulp voor uw dierbare

0
Zorg in Hattem: Thuishulp voor uw dierbare
Partnerbijdrage Dit is een commerciële partnerbijdrage

Als u de zorg voor een dierbare op zich heeft genomen, doet u dit waarschijnlijk met alle liefde. Toch is het ook van belang om daarbij uzelf niet te vergeten. Mogelijk is er een moment dat de zorglast te intensief wordt voor u alleen. Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om ondersteuning te regelen. Dit leest u hieronder.

Naast dat u andere naasten als familieleden, buren of vrienden kunt polsen om een deel van de zorg over te nemen, zijn er ook andere initiatieven die kunnen helpen. Zo biedt het Steunpunt Mantelzorg van Stichting Welzijn Hattem niet alleen een luisterend oor, maar ook begeleiding in de wereld van mantelzorg en praktische ondersteuning.

Wanneer de zorgbehoefte groeit, bijvoorbeeld als 24-uurszorg nodig is, kan het nodig zijn om extra hulp te organiseren. In dat geval kan particuliere thuiszorg een goede oplossing zijn. Maar hoe werkt dat precies?

Particuliere en gemeentelijke thuiszorg
Een belangrijk voordeel van particuliere thuiszorg ten opzichte van de zorg die via de gemeente wordt aangeboden, is de grotere keuzevrijheid. Omdat u zelf betaalt, heeft u meer invloed op hoe de zorg wordt ingericht en kunt u deze volledig afstemmen op de specifieke behoeften van uw dierbare.

Of het nu gaat om zorg bij dementie, nachtzorg of terminale thuiszorg, bij thuiszorgorganisatie Zuster Jansen kan voor elke situatie een passend zorgplan worden samengesteld. Hierbij wordt er gewerkt met een vast team van zorgverleners, zodat uw dierbare niet steeds hoeft te wennen aan nieuwe gezichten. Dit zorgt niet alleen voor continuïteit in de zorg, maar geeft ook meer rust en vertrouwen voor zowel u als uw dierbare.

Thuiszorg zonder wachtlijst
Daarnaast is er het voordeel dat er bij Zuster Jansen geen sprake is van wachtlijsten. Zo kunt u in Hattem vaak al binnen een dag gebruikmaken van de thuiszorg. Dit is ook mogelijk wanneer uw dierbare op een plaats in een verzorgingshuis wacht. In dat geval kunt u gebruikmaken van overbruggingszorg om de periode tot de verhuizing te overbruggen.

Wilt u meer te weten komen over alle zorgmogelijkheden bij Zuster Jansen? Neem dan contact op via de website of telefonisch voor verdere informatie.

 

Partnerbijdrage Dit was een commerciële partnerbijdrage