Podcast gender, seksualiteit, identiteit en diversiteit.

0
Podcast gender, seksualiteit, identiteit en diversiteit.

De Open Poort organiseert na een succesvolle eerste live podcast een tweede aflevering. Op 16 november, 20.00-22.00 uur, ontvangt presentatrice ds. Almatine Leene Micha Bos. Hij is transgender en zal in gesprek met Leene in gesprek gaan over gender, seksualiteit, identiteit en diversiteit.

‘Is er een kerk waar ik welkom ben zoals ik ben? Die vraag houdt vele gelovige LHBTI’ers bezig. Enerzijds omdat zij het geloof graag beleven in gezamenlijkheid, en als gelijkwaardig binnen een gemeenschap. Anderzijds omdat zij zich vanwege hun identiteit gedeeltelijk of volledig niet (meer) welkom voelen in hun kerk. Dat overkwam ook Micha’, aldus de organisatie.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering kwam EO-presentator David Boogerd langs om te praten over geloven in deze tijd. Die aflevering en live opname is terug te luisteren of te kijken via deze link: https://deopenpoorthattem.nl/deopenpoortcast/

Informatie
Wie de opname van de Open Poortcast wil meemaken is hartelijk welkom, ook om tevoren vragen in te leveren. De registratie bestaat uit twee delen. Tussendoor en na afloop is er alle ruimte is om bij te kletsen en anderen te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Wie de avond wil bijwonen, kan zich voor 5 euro digitaal aanmelden.

HattemNieuws – van de redactie
Ontvang nieuws uit Hattem (politiek, sport, kunst en cultuur, samenleving en human-interest) voortaan in uw mailbox!

 

Datum evenement: 16-11-2024