Inspiratieavond over duurzame keuzes

Op dinsdag 5 november komt Corinne Groenendijk naar Hattem. Zij is predikant en lifestyle-coach voor groen en geïnspireerd leven. De avond in de Emmaüskerk, Dorpsweg 27, begint om 20.00 uur (koffie vanaf 19.45 uur).

‘Duurzaam leven is belangrijk, dat weet een ieder van ons. Maar hoe doe je dat in de praktijk? En hoe doe je dat op een vrolijke manier?’ aldus de organisatie.
Groenendijk is schrijfster van het boek VerduurSamen met Franciscus; naar een groene en geïnspireerde leefstijl. ‘Zij ontdekte bij Franciscus een fijne leefstijl die bestaat uit kwetsbaar, betrokken, vredevol en eenvoudig leven. Wandelend met zijn broeders verwonderde hij zich elke dag over het leven op deze mooie aarde, dat je zomaar toevalt!’
Ze werkte zijn leefstijl uit tot een vrolijke groene leefstijl voor nu.

Hoe leef ik groen en gelovig?
Na een presentatie gaat men met elkaar in gesprek over het thema Vredevol verduurzamen. ‘Het belooft een inspirerende avond te worden, waarin wellicht mooie ideeën ontstaan om samen mee aan de slag te gaan, want samen verduurzamen is veel leuker!’

Aanmelden
U kunt een mail sturen naar leerhuis@pknhattem.nl maar ook zonder aanmelding bent u van harte welkom, aldus de organisatie.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in