Colors of Faith viert tienjarig bestaan

Op 30 november 2024 geeft Colors of Faith een jubileumconcert in de Open Poort. ‘Dit om te vieren dat ons koor al tien jaar lang Gods woord mag uitdragen met gospel en praise liederen.’ De zaal gaat om 19.00 uur open en de entree is gratis.

‘Een kleine greep uit de tien jaar: Wij mochten optreden in Hattem en omstreken, in vele kerken, tenten, in het ziekenhuis en de Penitiaire Inrichting, en out-side bij vele evenementen. Er is een kinderkoor Cof kids uit voortgekomen en we hebben een echte kerst-clip opgenomen. Door corona zijn er twee liederen online ingezongen. Deze zijn te vinden op YouTube.
We hebben gezellige kooruitjes en BBQ’s gehad, maar er was ook een verdrietige tijd door het verlies van ons koorlid/maatje Jeroen Lourens. We missen onze gangmaker nog altijd.’

‘Door zwangerschapsverlof van onze dirigente we met een inval-dirigent twee topconcerten mochten geven met de twee fantastische koren Euphony singer en Higer Level.
En wat wij met trots kunnen zeggen is dat Colors of Faith het enige koor in Hattem is die het gehele repertoire vijfstemmig zingt. De liederen worden door onze dirigent Eline van der Woude allemaal gearrangeerd’, aldus een enthousiaste woordvoerder van het koor.

Het koor repeteert elke oneven donderdagavond in de Emmauskerk, Dorpsweg 27, vanaf 19.45 tot 22.00 uur.

HattemNieuws
Ontvang nieuws uit Hattem (politiek, sport, kunst en cultuur, samenleving en human-interest) voortaan in uw mailbox!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in