IJsselmagazine 10 oktober

donderdag 10.00-12.00 uur zaterdag 12.00-14.00 uur (herhaling)

🔊 Luister live Radio Hattem 📺 Kijk live mee ⏮️ Uitzending gemist?

Informatie uit Hattem en de regio met gasten en interviews

Donderdag 10 oktober ontvangen we de volgende gasten in de uitzending:

Maurice Schalker. Hij is secretaris van Werkgroep Wolf Nederland deze organiseert op zaterdag 19 oktober in Hattem een themadag over de wolf en daarbij is het thema ‘wolvenkunst. Op de themadag zullen de kunstenaars Ineke Pluim-Perquin uit Nunspeet en
Angela Peters uit Hattem hun werk exposeren en workshops geven.

Verder bellen wij in het tweede uur van de uitzending met Wytske Verschoor van het Gemeentehuis over de Kleurrijk Jezelf Zijn Week van 11 tot 17 oktober. En ook hebben wij Jan Langevoord van Hatto-Heim aan de lijn. Met hem bespreken we de Non Stop Voetbalschool voor jongens en meisjes van de amateurvoetbal vereniging uit Hattem.

De muziek in het eerste uur is uitgezocht door de Studiogast en in het tweede uur laten wij weer muziek horen van het tv-programma De Beste Zangers, alsmede Muziek uit het verleden. 

Verder biedt het IJsselmagazine het overzicht van Nieuws uit Hattem en Omgeving en berichten uit de Hattemmer samenleving. Al met al voldoende redenen om de radio of tv-toestel aankomende donderdag af te stemmen op RTV Hattem.

Het IJsselmagazine wordt samengesteld en gepresenteerd door Marijke Riesebeek, technisch verzorgd door Jan Boeve en de redactie, regie en gastheerschap zijn in handen van Gerrit Naber.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in