Leo Alkemade geeft benefietoptreden voor Alpe d’HuZes

Op vrijdag 8 november komt Leo Alkemade naar Zalk om een benefietoptreden te geven voor de Alpe d’HuZes (KWF). Kaartjes kosten 27,50 euro per persoon. Dit is inclusief koffie/thee en koek bij binnenkomst en een drankje in de pauze. De opbrengst van de kaartverkoop, veiling en verloting wordt gestort op de Zalkse Alpe d’HuZes pagina.

Op de website van Alkemade staat het volgende: Met een fantastische band en een juweel van een album onder zijn arm, wist Leo Alkemade in 2023 het publiek voor zich te winnen met zijn eerste theater concerttour In Het Wiel. Alkemade, voornamelijk bekend van zijn cabaretprogramma’s, succesfilms en Sluipschutter, laat tijdens zijn concerten een andere kant van zichzelf zien. De avond is doordrenkt van muzikaliteit en hij bezingt de parallel tussen wielersport en het leven. ‘De liefde voor de koers en de koers van de liefde.’ Verhalen over vallen en opstaan, over knechten en winnaars, over achterom en vooruitkijken. In 2024 komt Alkemade, vergezeld door zijn muzikale vrienden met een reprise van In Het Wiel, uiteraard aangevuld met nieuwe muziek. Met zijn kenmerkende en humoristische vertelstijl rijgt Leo het concert aan elkaar, een avond vol prachtige liedjes en verhalen, recht uit het hart, zoals alleen hij dat kan.

Het optreden in Zalk is een aangepaste en akoestisch versie van zijn huidige theatershow, speciaal voor deze avond.

Programma
19.00 uur: Zaal open
19.55 uur: Plaats nemen in de zaal
20.10 uur: Wielerquiz door Zalk je vermaken?! met mooie prijzen
20.30 uur: Leo Alkemade
21.00 uur: Pauze en verkoop loten
21.25 uur: Leo Alkemade
22.00 uur: Veiling en uitslag verloting
22.30 uur: Einde show
Na het optreden zal de bar open zijn tegen betaling.

Beperkt aantal plaatsen
‘Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Zitplaatsen worden door de organisatie toegewezen. Als u als groep boekt doen wij ons best u zoveel mogelijk bij elkaar te laten zitten. Er zijn een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Indien u hier gebruik van wilt maken geef dit dan aan in de opmerkingen van het reserveringsformulier. Maximale doorrijdbreedte is een meter. Een week voor het evenement ontvangt u een mail met aanvullende informatie onder andere over parkeren, welke toegangsdeur u moet gebruiken en uw zitplaats.’

Na het invullen van het reserveringsformulier ontvangt u binnen 48 uur een betaalverzoek via de app. Bij ontvangst van de betaling worden de stoelen daadwerkelijk gereserveerd, ontvangt u een bevestigingsmail en wordt u op de gastenlijst geplaatst.

Kledingbeurs Alpe d’HuZes
Zalk houdt samen met Hattem, Wapenveld en Kamperzeedijk een kledingbeurs op 2 november.

Team Alpe d’HuZes ‘Zalk naar de Alpe 2025’
Het team Zalk naar de Alpe 2025 bestaat uit 51 personen uit Hattem, Kamperzeedijk, Veessen, Wapenveld en Zalk. Op hun Facebookpagina Zalk naar de Alpe 2025 houden ze iedereen op de hoogte.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in