Kaartverkoop jubileumconcert CMH is gestart!

Dit jaar bestaat de Christelijke Muziekvereniging Hattem (CMH) 125 jaar, een mijlpaal die ze niet zomaar voorbij laten gaan. Op 16 november viert de vereniging dit bijzondere jubileum met een feestelijk concert in De Marke. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

‘Tijdens het concert zal de veelzijdigheid van onze vereniging schitteren: het opstaporkest, B-orkest, A-orkest en ons percussie-ensemble staan garant voor een avond vol muzikale verrassingen. Van jong tot oud – muzikanten van alle leeftijden treden op en laten zien dat muziek generaties met elkaar verbindt’, aldus de CMH.

Historische beelden
‘Naast muziek, blikken we samen terug op de rijke geschiedenis van de vereniging. Voorafgaand aan en tijdens het concert worden oude foto’s en video’s getoond die herinneringen oproepen aan onze vele optredens en betrokkenheid bij evenementen in Hattem. Voorafgaand aan het concert is er een receptie, zodat leden en oud-leden samen herinneringen op kunnen halen aan de hand van het archiefmateriaal.
Tegelijkertijd kijken we vooruit naar de toekomst en de rol die we ook de komende jaren in onze samenleving willen blijven spelen.’

‘Tijdens het concert zullen we bekende werken die de CMH al eens eerder heeft gespeeld laten horen, zoals bijvoorbeeld The Sunken Village. Dit in combinatie met de beelden die getoond worden, zal resulteren in een Feest der herkenning.’

Informatie
Datum: 16 november
Locatie: De Marke
Aanvang receptie en fototentoonstelling: 19.00 uur
Aanvang concert: 20.00 uur
Kaartverkoop: De kaartverkoop is gestart!

HattemNieuws
Ontvang nieuws uit Hattem voortaan in uw mailbox!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in