Hatto-Heim kleedt zich sinds zaterdag duurzaam om

Op een zonovergoten zaterdag 21 september 2024 werden de nieuwe kleedkamers van de sv Hatto-Heim geopend door erelid Jaap Mensink. Hij werd hierbij geassisteerd door het aanstormend talent van SV Hatto-Heim.

Grote inzet vrijwilligers
De nieuwbouw van vier kleedkamers, de scheidsrechterkleedkamer, de sanitairgroep en de verzorgingsruimte zijn tot stand gekomen met medewerking van Bouwbedrijf Keizer, Installatiebedrijf Koller en Vloerenbedrijf Kraan. Ook de vele vrijwilligers van de vereniging, zowel uit
De selectie, als lagere elftallen hebben ieder op hun eigen wijze een bijdrage geleverd. Hoewel namen noemen in dit verband lastig is, is de vereniging ook veel dank verschuldigd aan Rinie van der Worp.

Duurzaam verwarmd
De kleedkamers en andere functionele ruimten zijn duurzaam gebouwd en voldoen aan de laatste eisen. Bij de bouw is een behoorlijk isolatiepakket toegepast en worden de ruimten verwarmd door middel van een warmtepomp. Het warme water wordt door middel van een heatpipe opstelling op temperatuur gebracht en opgeslagen in een duizend liter buffervat. Op deze wijze wordt het verbruik van gas gereduceerd en wordt er meer gebruik gemaakt van zonne-energie. Kortom een duurzam project, gebouwd voor de toekomst en waar alle spelende leden nog vele jaren plezier aan kunnen beleven.

HattemNieuws – van de redactie
Ontvang nieuws uit Hattem (politiek, sport, kunst en cultuur, samenleving en human-interest) voortaan in uw mailbox!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in