Stem op ANBO PCOB Hattem voor financiële steun

ANBO PCOB Hattem doet ook dit jaar mee aan de actie Rabo ClubSupport. Tussen 2 tot 24 september kunnen leden van Rabobank IJsseldelta hun stem uitbrengen op hun favoriete club of vereniging.
De Rabobank sponsort hiermee lokale initiatieven die ten goede komen aan de gemeenschap. ANBO PCOB Hattem gebruikt de bijdrage van de Rabobank o.a. voor Omzien naar Elkaar: kaartjes/presentjes 80+ jarigen, bezoekjes langdurige zieken en/of na ziekenhuisopname en voor de Ledenbijeenkomsten.

Iedere klant (vanaf 12 jaar en ouder) ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club of vereniging uitgebracht mogen worden. Geef in de actieperiode twee stemmen aan ANBO PCOB Hattem en vervolgens bijvoorbeeld twee stemmen aan Jubilate Deo Hattem en nog een stem aan een andere club of vereniging van uw keuze. U kunt met uw twee stemmen een bijdrage leveren om een deel van het door de Rabobank beschikbare bedrag aan ANBO PCOB Hattem toe te kennen.
Begin oktober worden de resultaten van de stemmingen en verdeling van het door de Rabobank beschikbaar gestelde bedragen (deel van hun winst) bekend gemaakt.

Hoe meedoen?
Als u een Rabobankrekening heeft maar nog niet lid bent, kunt u lid worden van de Rabobank, gebruik hiervoor de volgende LINK https://www.rabobank.nl/leden. Als u op de oranje button ‘Ik doe mee!’ klikt, logt u vervolgens in bij Rabobank Internetbankieren om u aan te melden als lid.
Als u al lid bent kunt u direct inloggen via Rabobank Internetbankieren om uw stem uit te brengen.
Stemmen kan ook via de Rabobank-App.
‘Stem tussen 2 en 24 september op ANBO PCOB Hattem, waardoor ANBO PCOB Hattem voor ouderen activiteiten kan organiseren, zoals Omzien naar Elkaar en ledenbijeenkomsten’, aldus ANBO PCOB Hattem

 

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in