Maak het perfecte ‘Vlijtig’ molenplaatje

Het comité molen de Vlijt heeft in het kader van het 40-jarig jubileum van de huidige molen de Vlijt een fotowedstrijd uitgeschreven met als motto Het perfecte molenplaatje. Speciaal voor deze wedstrijd is de molen aan de Groteweg 54 in Wapenveld, open op zaterdag 10 augustus van 10.30 tot 15.00 uur om zo te ‘poseren’ en kan men zowel buiten als binnen foto’s maken.

Iedereen kan zijn of haar digitale opname inzenden waarna een vakjury bestaande uit vakfotograaf Henri van der Beek en vormgever Albert Kraan van Printschop Van der Most de inzendingen beoordelen. Zij kiezen tien foto’s die op groot formaat worden uitgeprint.

Deze geselecteerde foto’s worden op zaterdag 14 september geëxposeerd en het publiek kan dan haar stem uitbrengen. De mooiste foto wordt beloond met een High Tea voor vier personen op Vrieze’s Erfgoed verzorgd door EETIT. Inzenden van de foto’s kan via perfectemolenplaatje@gmail.com Alle informatie en voorwaarden zijn te vinden op www.vriezeserfgoed.nl en de facebookpagina Vrieze’s Erfgoed.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in