Bultmantoernooi

Na de drukte van het Stadsmuurtoernooi op 6 juli was er 10 juli (mede door code oranje) alleen het Bultmantoernooi bij Hattem Petanque op het Tinneplein.

Het Bultmantoernooi is een open activiteit op woensdagmiddag waar veel animo voor is vanuit Hattem, maar ook van spelers die van (soms veel) verder weg komen.

Deelnemers worden per ronde van veertig minuten via een mix-systeem ingedeeld als teams die onderling de strijd aan gaan. Daardoor kunnen gevorderde en beginnende spelers samen of tegen elkaar spelen om de dagprijzen en de jaarpunten. Het gaat daarbij om de winst, maar vooral ook om de oefening en het plezier.
Het toernooi gaat het hele jaar door en wordt alleen afgelast bij onweer en extreme hitte.

Op 10 juli kwam aan het eind van de eerste ronde een fikse regenbui. Regenjassen, paraplu’s en de bomen moeten dan voor enige bescherming zorgen. Gelukkig konden de andere twee ronden weer in het zonnetje worden gespeeld.

Zoals gewoonlijk zorgde Maaike vlot voor de rangorde en werden de dagprijzen rond 17.15 uur uitgereikt. In dit geval mocht ze zelf de eerste prijs in ontvangst nemen.
1e Maaike Septer                 3 winst + 18
2e Ben Kort                         3 winst +  8
3e Harm-Jan Halfwerk          3 winst +  6

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in