Sloop en nieuwbouw aan de Nieuweweg

Aan de ene kant van de Nieuweweg vond er opruiming plaats (tegenover restaurant Kota Radja), aan de andere kant (tegenover makelaar Veltkamp & Stam) is ook een oud pand afgebroken. Op beide plekken komen appartementen. Op de plek van de foto komt een klein gebouw met vier appartementen. ‘Uiterlijk en hoogte lijken op wat er eerder stond’, aldus de gemeente.
Op de hoek Nieuweweg-Allee is men inmiddels met de bouw begonnen. Wanneer men ‘aan de andere kant’ begint is nog niet bekend.

Een doorn in het oog
Nu nog de panden halverwege, het voormalige café-restaurant en het woonhuis daarnaast. Al is slopen een groot woord. Het pand verdwijnt als vanzelf, zo lijkt het. Het dakkapel zakt langzamerhand in het dak. Van Norel Bouwgroep, verantwoordelijk voor de sloop, schrijft RTV Hattem desgevraagd “Wij delen uw mening dat de bestaande situatie een doorn in het oog is, maar zijn helaas door omstandigheden nog niet tot sloop van de panden over kunnen gaan. Wij hebben goede hoop dat er met de sloop in 2024 gestart kan worden”.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in