Göran Winters waarnemend griffier

Göran Winters wordt de nieuwe waarnemend griffier van de gemeente Hattem. Startdatum van de heer Winters is 1 november. De belangrijkste taak van een griffier is het adviseren en ondersteunen van de gemeenteraad.

De heer Winters zal het stokje tijdelijk overnemen van de huidige griffier, Ine Margriet Westhoff. Zij heeft een andere uitdaging gevonden als bestuursadviseur bij de gemeente Zwartewaterland. De procedure voor werving en selectie van een nieuwe vaste griffier wordt begin januari 2024 opgepakt. Het duurt dan nog enkele maanden voordat er een nieuwe griffier kan starten.  In de tussenliggende periode vervult de heer Winters de functie van waarnemend griffier.

Teun Juk (voorzitter van de werkgeverscommissie van de gemeenteraad): “Met Göran Winters hebben we een ervaren interim-griffier gevonden die de gemeenteraad voorlopig kan bijstaan. We hebben hem leren kennen als een prettig persoon die goed weet wat er nodig is’’. Op 6 november vindt de formele beëdiging plaats tijdens de vergadering van de gemeenteraad.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in