Gespreksavond voor volwassen kinderen van ouder wordende ouders

In samenwerking met MEE Samen organiseert Stichting Welzijn Hattemin de Marke, Daendelsweg 2 op 8 oktober, 19.00-21.00 uur, een gespreksavond voor volwassen kinderen van ouder wordende ouders.

‘Als je ouders ouder worden, loop je als volwassen zoon of dochter tegen heel diverse emoties en problemen aan. Van de gevoelde verplichting om je ouders vaker te bezoeken tot het overnemen van de financiën, van hulpbehoevende ouders die geen hulp willen tot vaders en moeders die juist zoveel aandacht vragen dat het onmogelijk is daaraan te voldoen. Toch hebben de meeste emoties en problemen die dan naar boven komen één ding met elkaar gemeen: ze bestaan eigenlijk al veel langer.
Op deze avond gaan wij met elkaar in gesprek over wat je als zoon of dochter tegenkomt in jezelf en in de relatie met je ouders wanneer ze ouder worden. We kijken naar het verleden en naar het nu. En we kijken vooruit.
Het gesprek met elkaar kan leiden tot meer lucht, herkenning en inzicht in jezelf en de ander in deze fase van je leven’, aldus SWH.

De avond wordt begeleid door Daphne Stroobants van MEE Samen en Monique Scholten van Stichting Welzijn Hattem organiseert de avond. 

Aanmelden
Er is plaats voor 20 personen. Toegang gratis, aanmelden is nodig.

Voor informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Mariette van Raalte of Monique Scholten via info@swhattem.nl of 038-4432881.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in