Studio 19-22 terug bij RTV Hattem

Elke woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur hoor je Studio 19-22 bij Radio Hattem. Het programma is jaren geleden ook via jouw lokale omroep uitgezonden, en is nu helemaal terug in een nieuw jasje.

In deze 3 uur durende radioshow hoor je muziek uit de wereld van de pop, rock, soul en country.

In het eerste uur zit het item Raad de plaat. Hiermee test presentator Mike van Ockenburg jouw muziekkennis. Door middel van een aantal hints is hij op zoek naar de titel en artiest van een plaat. Het antwoord kun je doorgeven via de facebookpagina van Studio 19-22.

De Cut Out in het tweede uur is een muziektrack van maximaal 10 seconden en jij kunt   raden welke dat is. Mike geeft je wel een paar hints. Via de facebookpagina kun jij het antwoord doorgeven.

En in het laatste uur ga je mee op zoek naar een jaartal. Mike draait 4 platen uit een bepaald jaar en jij mag raden uit welk jaar deze komen. Geef het door via facebook!

Ook de Dubbele Dosis en de Coverhit maken deel uit van dit programma. En bij Motown Magic hoor je 2 platen uit de kluizen van het legendarische Motownlabel. Verder komen de Dance Classics, de PowerBallad en heel veel legendarische muziek voorbij.

Kijk ook op rtvhattem.nl/programmering/studio19-22 en facebook.com/RTVHattempresentsStudio1922

O ja, Mike is nog op zoek naar een side-kick. Dus als jij zin hebt om elke woensdagavond 3 uur lang samen met hem gezellige radio te maken met goede muziek bij RTV Hattem, stuur hem dan een berichtje.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in