Een Groningse koffiekenner neemt koffie en wereldwijde koffietrends onder de loep

Of je nu graag een kopje koffie drinkt of je professioneel bezighoudt met ‘het zwarte goud’, de wereld van koffie is volop in ontwikkeling. Zo is duurzaamheid een hot topic, maar worden er ook aan de lopende band nieuwe koffiemachines en bijbehorende accessoires ontwikkeld. Up-to-date blijven is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je inspanningen kunt halen.

Van tips en uitgebreide blogs tot eerlijke productevaluaties: op zijn website de Koffie Kompas houdt koffieliefhebber en -kenner Pim je tot in detail op de hoogte. Pim heeft de afgelopen tijd veel publiciteit gekregen, mede dankzij vele publicaties van nieuwssites in Groningen, maar Pim krijgt nu ook veel publiciteit vanuit de rest van het land. Zo vandaag ook bij ons op RTV Hattem.

Enthousiasme over de nieuwe website de Koffie Kompas
Pim van der Pas heeft zijn website onlangs gelanceerd. Jaren van experimenteren en vergelijken gingen daaraan vooraf. Dat dat zijn vruchten heeft afgeworpen, blijkt wel uit het enthousiasme waarmee zijn website ook buiten Groningen al is ontvangen. Pim is dagelijks met koffie bezig en wil iedereen die van koffie houdt helpen om optimaal van de drank te kunnen genieten. Niet alleen deelt hij op zijn website gedetailleerde informatie, ook mag je hem altijd e-mailen of contact opnemen middels het contactformulier.

Pim houdt alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten
Koffie is een onderwerp waarover we nog lang niet zijn uitgepraat. De populariteit van de drank is al jarenlang onveranderd en de verwachting voor ook het komende decennium is een groei van minimaal tien procent. Koffie is een wetenschap én een beleving, zo weet ook Pim. In de nabije toekomst komt de focus iets meer op duurzaamheid te liggen. Zo vind je ook op de Koffie Kompas al een review over de beste Fairtrade koffiebonen. Maar ook andere trends, of die nu overwaaien uit het ultieme koffieland Italië of hippe wereldsteden als New York, houdt Pim voor je in de gaten.

Een bestemming voor iedereen die op zijn reis door de koffiewereld bezig is
De Koffie Kompas is daarmee een bestemming die zowel nieuwe als ervaren koffieliefhebbers regelmatig kunnen bezoeken voor de laatste updates en productreviews. De missie van Pim? Koffiefanaten helpen met hun koffiereis en het maken van de juiste keuzes op het gebied van koffiebonen, -molens en -machines. Een Groningse koffiekenner met een weidse blik. Neem ook zeker even een kijkje op de Facebook pagina van Pim.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in