Deze week in het IJsselmagazine

Op donderdag tussen 10.00 en 12.00 is op RTV Hattem het programma IJsselmagazine te horen. In dit radioprogramma hoor je elke week nieuws en gasten uit de regio. In het eerste uur verwelkomen wij twee Studiogasten; te weten de heren Tom van Eijk en Kees Oosterling van de Stichting JOW (Jong met Oud Welzijnsinitiatief). Deze Stichting zet jongeren in bij zorginstellingen middels een eigen matchsysteem. De heren hebben allebei een mooie muziekkeuze aangeleverd.

In het tweede uur ontvangen wij eerst Trudy Gerritsma van Theeschenkerij Oldeniel; de Theeschenkerij heeft op zondag 4 juni een 30 – jarig jubileum te vieren. En ook ontvangen wij de heer Jan Dichters van het koor Shantycrew Buitenboord; dit a capella koor treedt zondag op bij Theeschenkerij Oldeniel.

Naast gesprekken met onze gasten hebben wij het overzicht van ‘Nieuws uit Hattem en Omgeving’ op de TV zender van RTV Hattem en geven u uit onze eigen informatiebronnen nieuwtjes en berichtjes.

Programmering
Het programma van het IJsselmagazine is elke week (terug) te lezen op IJsselmagazine pagina van RTV Hattem. De volledige programmering voor onze radio uitzendingen zijn te vinden op onze Radio Programmering pagina. Deze is ook te vinden in het menu onder Radio -> Programmering.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in