Nieuwe gratis wifi in de Bieb

In de bibliotheken van Epe, Vaassen, Hattem en ’t Harde is vanaf 1 juni Publicroam beschikbaar. Het zorgt ervoor dat iedere bezoeker veilig en automatisch verbindt met het wifinetwerk voor gasten.

Hoe werkt Publicroam?
Als bezoeker van de Bieb meldt jij je één keer aan. Daarna ga je automatisch online zodra je binnenkomt. Het is gratis en je kunt meerdere apparaten verbinden. Een account aanmaken kan via de publicroam app, de website publicroam.nl of sms.

Voordelen
Iedere bezoeker krijgt een persoonlijke account. Dit zorgt ervoor dat de wifi verbinding optimaal is beveiligd. Bovendien kun je daarmee óók automatisch verbinden met alle andere aangesloten wifi-netwerken. Dat zijn er inmiddels meer dan 500 in Nederland.

Privacy gewaarborgd
De data die nodig is om bezoekers te verbinden wordt alleen gebruikt om de dienst zo goed mogelijk aan te bieden. Dus geen advertenties of gebruikersprofielen.

Communicatie en ondersteuning
Via bordjes en flyers in de bibliotheek in Epe, Vaassen, Hattem en ’t Harde worden bezoekers gewezen op publicroam. Voor vragen kun jej terecht op publicroam.nl of bel de helpdesk van publicroam via 030 – 307 44 99.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in