“Brandweer Hattem is op zoek naar jou!”

De Brandweer van Hattem houdt op dinsdagavond 19 april vanaf 19.30 uur een inloopavond voor nieuwe vrijwilligers in de brandweerkazerne aan de Verlengde Parklaan.

Ben jij tussen de 20 en 45 jaar oud én woon en/of werk je op ongeveer 4 minuten afstand van de kazerne in Hattem? Dan is de Brandweer op zoek naar jou. (bekijk de video, tekst gaat daarna verder!)


Overdag
“Er is vooral behoefte aan mensen die overdag beschikbaar zijn en dat is ook de reden dat bijvoorbeeld huisvrouwen of -mannen met nádruk wordt gevraagd om te reageren. Mensen die willen werken in een team, die altijd bereid zijn een helpende hand te bieden en van een uitdaging houden”, vertelt Rob Wierenga, Postcommandant Brandweer Hattem.

“Meld je aan om Hattem veiliger te maken”
Burgemeester Marleen Sanderse

Enkele uren
Als je in ploegendienst werkt, dan ben je ook welkom. Volgens Rob is deze functie is prima uit te voeren door mannen en vrouwen die bijvoorbeeld in deeltijd werken. “Ook als je overdag slechts enkele uren beschikbaar bent, bijvoorbeeld als de kinderen naar school zijn, dan ben je welkom bij de brandweerpost. Dinsdagavond 19 april vanaf 19.30 uur beantwoorden wij persoonlijk al je vragen.”

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in