Aandelen el-Tec verkocht

Na bijna 25 jaar ondernemen verkoopt Dick Stoppelenburg zijn aandelen van eL-Tec elektrotechnologie bv aan De Groot Installatiegroep bv uit Drenthe.

Per 1 april 2021 gaat de feitelijke leiding van eL-Tec elektrotechnologie BV van Dick Stoppelenburg over naar Marcel de Groot van De Groot Installatiegroep bv. De dagelijkse leiding van el-Tec komt in handen van Bas Borgmeijer.

De Groot Installatiegroep is hoofdzakelijk actief in de utiliteits- en industiemarkt op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouw. Daarnaast is het bedrijf één van de grootste spelers in Nederland op het gebied van sprinklerinstallaties. Het bedrijf met zo’n 750 medewerkers verdeeld op 13 vestigingen wil de komende jaren verder doorgroeien tot een van de grotere installerende familiebedrijven van Nederland.

De overname van eL-Tec past in het streven actief te zijn in de markt van specialistische installatietechnische markten. Dat betekent voor eL-Tec elektrotechnologie bv, dat het bedrijf haar activiteiten voortzet voor haar klanten in de industriële, maritieme en duurzame markt.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in