ABN AMRO sluit kantoor in Hattem

Na de bibliotheek vertrekt ook de ABN AMRO-bank uit het kantoor aan De Kleine Gracht/Dorpsweg. De bank heeft de huur van de ruimte opgezegd. Dit betekent dat zowel de ruimte van de voormalige bibliotheek als die van ABN AMRO leeg komen te staan. Wat er met de leegstaande ruimtes gebeurt, is niet bekend. De ruimte van de voormalige bibliotheek wordt al geruime tijd ter huur aangeboden op Funda, maar een nieuwe huurder is nog niet gevonden.

Financiële zorgcoach

De bank maakte vandaag bekend dat het kantoor aan de Dorpsweg 2 per 24 mei 2019 sluit. Volgens de bank bezoeken steeds minder klanten het fysieke kantoor en regelen zij hun bankzaken online. Niet iedereen zal blij zijn met het vertrek en daarom heeft de bank een financiële zorgcoach. Oudere en minder mobiele klanten die extra ondersteuning nodig hebben bij hun bankzaken kunnen terecht bij de financiële zorgcoach. Die helpt onder andere bij het in de eigen omgeving leren omgaan met Internet en Mobiel Bankieren. Bovendien kan de financiële zorgcoach helpen op momenten dat oudere en minder mobiele klanten behoefte hebben aan ondersteuning bij het nemen en praktisch organiseren van financiële beslissingen. 
Klanten van het kantoor in Hattem ontvangen bovendien een uitnodiging om in één van de andere vestigingen van ABN AMRO ondersteuning bij het online bankieren te krijgen.
 

Voor een kantoor naar Zwolle

Klanten die toch een kantoor willen bezoeken, kunnen terecht in het kantoor in Zwolle aan het Stationsplein 13 of één van de andere kantoren in Nederland. Klanten vinden het voor hen dichtstbijzijnde kantoor op de website van ABN AMRO of ze kunnen bellen naar het informatienummer 0900 0024. Bij de kantoren zijn geldautomaten voor geldopnamen- en stortingen, en sealbagautomaten. Voor het vinden van de dichtstbijzijnde geld- en sealbagautomaat kunnen klanten eveneens terecht op de website van ABN AMRO. 

1 REACTIE

  1. Jammer dat de bank dicht gaat, ik ben een paar jaar geleden overgestapt van de RABO bank naar de ABNA bank omdat de RABO bank in wapenveld en Heerde sloot.
    Bij bankzaken waar ik mee geholpen moest worden oa. de afwikkeling van de gelden Berghuizer papierfabriek ( stamrecht enz. ) waren de één op één gesprekken met oa Dennis Schrijver heel verhelderend, jammer dat dit in de buurt niet meer mogelijk is

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in