Wim Hoogers nieuwe voorzitter RTV Hattem

Afgelopen dinsdag op de medewerkersavond werd bekend gemaakt dat Wim Hoogers de nieuwe voorzitter van RTV Hattem is geworden. Hij was binnen het bestuur al vicevoorzitter en hij volgt nu de in juni vertrokken Henk Leskens op.
Wim maakte de afgelopen vier jaren deel uit van het bestuur van RTV Hattem en was daarbij in het bijzonder betrokken bij de juridische kant van de doorstart van RTV Hattem. Ook de contacten met de collega-omroepen in de regio in verband met een te vormen “streekomroep” zaten in zijn portefeuille. En ook de samenwerking met omliggende lokale omroepen in verband met het realiseren van uitzendingen in DAB+.
Wim Hoogers heeft ruime bestuurderservaring in zowel de professionele als de vrijwilligerswereld.

Nieuwe plannen
In zijn toespraak aan het begin van de medewerkersavond – aangeboden door Herberg Molecaten – gaf de nieuwe voorzitter aan trots te zijn op de ommezwaai, die RTV Hattem de afgelopen jaren gemaakt heeft: “financieel staan we er weer goed voor, we hebben zelfs flink kunnen investeren om verouderde apparatuur te vervangen en zijn klaar voor de toekomst”. Het streven is om RTV Hattem weer meer een plaats te laten innemen in de lokale samenleving, onder andere door meer live-uitzendingen.

Nieuw bestuurslid
Ad Spakman werd welkom geheten als nieuw bestuurslid. Ad is al langere tijd medewerker bij RTV Hattem en presenteert zowel radio- als TV-programma’s.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in