Zorgverzekering voor Hattemers met laag inkomen

De gemeente Hattem is een overeenkomst aangegaan met zorgverzekeraar Aevitae. Vanaf 1 januari biedt deze zorgverzekeraar een nieuwe collectieve zorgverzekering voor Hattemers met een laag inkomen.

Deze zogenaamde Gemeentepolis biedt inwoners met een inkomen tot maximaal 120% van het sociaal minimum de mogelijkheid om zich goed te verzekeren tegen ziektekosten voor een relatief lage premie.

Overstappen
Voor Hattemers die deelnemen aan deze polis betekent het dus dat ze uiterlijk op 31 december moeten overstappen naar Aevitae als ze gebruik willen blijven maken van de Gemeentepolis. Dit kan eenvoudig via www.gezondverzekerd.nl.

Vragen, hulp nodig>
Heb jij vragen of wil je hulp met overstappen? Op www.hulpwijzerhattem.nl vind je uitgebreide informatie. Ook ben je welkom op het spreekuur in De Marke op donderdag 2 december.

Spreekuur op afspraak of vrije inloop
Voor het spreekuur kun je bellen naar (038) 443 16 16. Vanaf 14.00 uur is er vrije inloop en kun je zonder afspraak komen. “We willen zoveel mogelijk op afspraak werken in verband met de regels rondom corona en zorgen voor spreiding van bezoekers”, aldus de gemeente. Mocht het druk zijn tijdens de vrije inloop, dan is er wel kans dat je alsnog een afspraak moet maken.

Kom je naar het spreekuur, neem dan het volgende mee:

  • Geldig legitimatiebewijs van alle gezinsleden, dus eventueel ook van jouw partner en kinderen jonger dan 18 jaar
  • Nieuw polisaanbod wat je van Menzis heeft gekregen
  • Bankpasje voor rekeningnummer
  • QR code uit de coronacheck-app
  • Mondkapje

Spreekuur collectieve zorgverzekering
Donderdag 2 december, mfc de Marke

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in