Sint en Piet vergeten de Mini’s niet!

Afgelopen zaterdag heeft v.v. Hattem vanwege de coronaperikelen -waardoor kinderen in quarantaine zaten- gekozen om de Mini-training niet door te laten gaan.

Jammer voor de vele Mini’s, maar Pieten laten zich natuurlijk niet zomaar uit het veld slaan. Alle v.v.Hattem Mini’s werden zaterdagochtend thuis bezocht door Pieten die Sinterklaas speciaal hiervoor had uitgezocht. Bij het bezoek werden de kinderen niet alleen verrast met pepernoten maar kwamen die Pieten ook een cadeautje overhandigen.

De blije gezichten van ouders en kinderen spraken boekdelen. Zoals ieder jaar waren de cadeautjes van Sinterklaas gesponsord door de supportersvereniging van v.v.Hattem.

Pietenvoetbal voor kinderen tot 7 jaar in De Marke.
Op zaterdag 4 december organiseert v.v.Hattem in de Marke een voetbaltraining voor iedereen die van voetbal houdt. Jongen, meisje, je voetbalt al vaak of voor het eerst, lid of geen lid van een voetbalclub, iedereen tot en met 6 jaar is van harte welkom. Aanmelden is niet nodig, je bent gewoon welkom om met dit Pietenvoetbalfeest mee te doen.

De training in de Marke wordt gegeven door de allerbeste Voetbalpieten die er zijn. Het is leuk wanneer jij ook zelf als Pietje verkleed komt, maar je bent ook welkom als je dat liever niet doet. Na de training is er voor iedereen een cadeautje. Kom gerust langs, maar denk aan de Coronamaatregelen. De training begint om 9.00 uur en is rond 10.30 uur afgelopen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in