VVN Opfriscursus auto

Veilig Verkeer Nederland (VVN) organiseert in samenwerking met de gemeente Hattem de VVN Opfriscursus Auto voor 65 plussers uit Hattem. Tijdens twee bijeenkomsten gaan deelnemers met elkaar en een trainer in gesprek over verkeersregels en gedrag in het verkeer. De cursusdata zijn dinsdag 14 en 21 november van 14.00 tot 16.00 uur in MFC De Marke, Daendelseweg 2.

Advies op maat
De cursus bestaat uit twee leerzame en leuke bijeenkomsten van maximaal twee uur. Naast actuele verkeerstheorie, is er aandacht voor de invloed van fysieke veranderingen op rijgedrag en rijstijl. Het is mogelijk om aanvullend een praktijkrit te doen in je eigen auto. Zo krijg je advies op maat over jouw rijstijl. Deelname is gratis en niet verplicht. Het is geen examen. Deelnemers verbeteren wel hun kennis over de verkeersregels en krijgen inzicht in hun eigen verkeersgedrag.

De auto biedt veel vrijheid. Daarom wil je zo lang mogelijk gebruik maken van je auto. Ondanks dat bestuurders jarenlang rijervaring hebben, verdiepen maar weinig mensen zich in de actuele verkeersregels. Want regels veranderen soms, net als dat lichamelijke en mentale vaardigheden veranderen naarmate je ouder wordt. Denk aan zicht, gehoor en reactievermogen. Het is belangrijk om hier af en toe bij stil te staan. VVN helpt hier graag bij.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via vvn.nl/opfriscursussen of stuur een e-mail naar steunpuntoost@vvn.nl o.v.v. VVN Opfriscursus Hattem. Vermeld in de e-mail je naam, adresgegevens, geboortejaar en telefoonnummer. Bel voor meer informatie naar: 088 – 524 89 20.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in