Molenboerderij ook in de winter open

Na een succesvol eerste seizoen hebben Vrieze’s Erfgoed en EETIT besloten om de samenwerking voort te zetten. En dat betekent dat de molenboerderij ook in de wintermaanden elke zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur open is voor bezoekers.

“Het was voor mij verrassend om te zien dat de openstelling van Vrieze’s Erfgoed voor mijn bedrijf zo’n meerwaarde heeft”, zegt Edith Westendorp. Niet alleen door de aanloop van inwoners en toeristen maar ook kan ze op deze manier haar bedrijf EETIT op een laagdrempelige manier voor het voetlicht brengen. “Mensen die een verjaardagsfeest willen vieren, genieten willen van een buffet of een barbecue kunnen onder het genot van een kop koffie met wat lekkers op een laagdrempelige manier kennis maken met onze mogelijkheden”, vertelt Edith.

En ook Vrieze’s Erfgoed is meer dan tevreden. “Het is toch weer een ander publiek dat naar het bezoekerscentrum komt. En die laten we ook graag kennis maken met het prachtige complex dat ons is nagelaten door Willem Vrieze”, zegt Jan Nitrauw namens het comité molen de Vlijt.

High tea en zakelijk 
Edith Westendorp is blij met aanpassingen in het meubilair en de nieuwe verlichting die is aangebracht. Edith gaat ook inspelen op de wens van bezoekers om een High Tea in het programma op te nemen. “Daar is echt wel vraag naar en mensen die dat willen kunnen daar nu gebruik van maken. Vooraf reserveren voor de High Tea is wel nodig”. Ook heeft EETIT de kaart voor de zaterdagen aangepast op het herfstseizoen met nieuwe broodjes maar ook met bockbier. Ook is de zachte speculaas volgens een oud familierecept vanaf zaterdag 4 november te koop in de molenboerderij.

Samen met Vrieze’s Erfgoed gaat EETIT zich ook meer richten op de zakelijke markt. “Vrieze’s erfgoed heeft zeer recent een geweldig digibord aangeschaft. Digitaal hebben we dan ook alle mogelijkheden in huis mede om dat het wifinetwerk is versterkt”, licht Edith deze stap toe. Die via edith@eetit.nl graag informatie geeft over de mogelijkheden van Vrieze’s Erfgoed als het gaat om feesten, buffetten en zakeliljke bijeenkomsten.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in