Sv Hatto-Heim pakt punt in doelpuntenfestijn

Sv Hatto-Heim heeft zaterdag een punt gepakt tegen OWIOS uit Oldebroek. Op eigen veld leken de mannen van Marcel van Walderveen op weg naar de overwinning, maar moesten toezien hoe de gasten diep in blessuretijd de 3-3 scoorden. Voor sv Hatto-Heim scoorden Sander Westrik, Jesse Winkelaar en Bas Behrens.

Sv Hatto-Heim kende een prima start. Al in de zesde minuut kwamen de geelblauwen op voorsprong via een rake kopbal van Sander Westrik uit een hoekschop. Halverwege de eerste helft verdubbelde Sv Hatto-Heim zelfs de score. Wederom was het een kopbal en ditmaal was Jesse Winkelaar de gevierde man. Vlak voor rust kwam OWIOS terug in de wedstrijd via een treffer van Cornell Balk. Kort hierop werd het even wat onvriendelijk en laste scheidsrechter Aukema een afkoelingsperiode in.

In de tweede helft was het voornamelijk OWIOS wat de klok sloeg. De uitploeg kreeg tal van goede kansen, maar deze werden niet benut. In de 87e minuut leek sv Hatto-Heim de wedstrijd te beslissen, toen Bas Behrens een vrije trap fraai raak schoot. Maar direct hierna deed Hendrik Uitslag exact hetzelfde, waardoor het 3-2 werd. In de blessuretijd kreeg Winand Meilink zijn tweede gele kaart, waardoor sv Hatto-Heim met tien man verder moest. In de zesde minuut van de blessuretijd viel de gelijkmaker alsnog. Na een scrimmage kreeg Mike van ’t Oever de bal voor zijn voeten en hij haalde doeltreffend uit.

Voor sv Hatto-Heim waren de druiven zuur, al was het gelijkspel gezien het wedstrijdbeeld wel terecht.
Komende zaterdag speelt sv Hatto-Heim de uitwedstrijd tegen FC Horst.