Haal jouw cadeauboekje ‘Nederland Leest’ bij de Bieb

Tijdens ‘Nederland Leest’ -van 1 tot en mer 30 november- krijgen alle leden en bezoekers van de Bibliotheek Noord-Veluwe het boek Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer cadeau.

In dit boek vertellen twaalf broers en zussen het ware verhaal van hun familie dat zich afspeelt in de jaren vijftig en zestig. Met hun familiegeschiedenis ontvouwt zich de geschiedenis van Nederland in de twintigste eeuw. Kom in november naar één van de bibliotheekvestigingen voor jouw exemplaar van het cadeauboekje, op = op.

Win en inspireer
Stuur tijdens Nederland Leest een foto van jezelf en je favoriete boek met een connectie naar de  geschiedschrijving. Graag horen de medewerkers van de bibliotheek waarom je dit boek hebt gekozen. Deze foto plaatsen zij op de website waarbij het boek, als het aanwezig in de collectie, via een link te vinden is voor andere leners. Zo inspireer jij anderen om jouw favoriete boek ook te lezen. Onder de inzenders wordt een museumkaartje verloot.

Stuur jouw foto naar info@bibliotheeknoordveluwe.nl onder vermelding van je naam, de titel van het boek en eventueel waarom je dit boek gekozen hebt.

Krantenarchief
Jouw persoonlijke geschiedenis begint klein en ligt soms verborgen, maar als je goed leest en je verdiept in het verleden, is er altijd een groot verhaal te vinden. Met behulp van Delpher kun je zoeken in een gigantisch krantenarchief met ruim 13 miljoen krantenpagina’s. Delpher is gratis te gebruiken op www.bibliotheeknoordveluwe.nl/digitalebronnen

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in