Deze week in ‘Hattem Actueel’

Het radioprogramma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Het wordt elke zaterdag live bij Radio Hattem uitgezonden van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of… luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.

Zaterdag 31 oktober

  • Ondernemers in en rond de Hattemse binnenstad zijn deze maand opnieuw met strengere landelijke coronamaatregelen geconfronteerd. HAVO-voorzitter Klaas van Dieren vertelt hoe zij inspelen op deze situatie.
  • Een gesprek met Sikko Schollema, voorzitter van de plaatselijke PCOB, over ouderenbond zijn in coronatijd.
  • De gemeente Hattem heeft het huurcontract voor de Dijkpoort met 5 jaar verlengd. Vanmorgen een gesprek met huurder Edith de Jong over haar plannen met deze poort de komende jaren.
  • Onze plaatsgenoot Jan Willem Wiggers is benoemd tot waarnemend burgemeester van Heerde. Hij deed in Hardenberg al ervaring op in het besturen van een gemeente in coronatijd. Hoe lastig is dat?

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in