Dag voor de RadioAmateur in IJsselhallen

De 58e editie van de Dag voor de RadioAmateur is op zaterdag 3 november voor het eerst  in de IJsselhallen Zwolle. Deze dag wordt georganiseerd door VERON, de Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek Nederland. Naast het uitreiken van de prijs “Radio Amateur van het jaar” zijn er op deze dag ook diverse lezingen, een zelfbouwtentoonstelling de AMRATO (commerciële handelaren), een Morse Challenge en een radiovlooienmarkt.

Lezingen en doorlopende activiteiten
Gedurende de hele dag vinden er interessante lezingen plaats waar de liefhebbers veel nieuwe informatie horen. Resulaten van diverse onderzoeken worden hier besproken en uiteraard worden er volop ervaringen uitgewisseld. Naast het lezingenprogramma kunnen bezoekers doorlopend allerlei activiteiten bezoeken. Er zijn commerciële aanbieders van amateurapparatuur aanwezig tijdens het evenement evenals diverse verenigingen en VERON commissies. Bij de Radio Onderdelenmarkt kan het publiek op zoek naar een ontbrekend onderdeel en bij de Zelfbouwtentoonstelling en demonstraties tonen deelnemers wat zij hebben gemaakt en op welke wijze dit te gebruiken is.

Jeugdplein
Speciaal voor de jeugd wordt er een jeugdplein ingericht. Het doel is om de jeugd kennis te laten maken met techniek en de vele aspecten van de RadioAmateur hobby. De jongeren kunnen niet alleen veel leren en zien maar ze kunnen ook zelf aan de slag in een ruimte waar gesoldeerd kan worden.

Openingstijden en kaartverkoop
De Dag van de RadioAmateur start op zaterdag 3 november om 09:30 uur en eindigt om 17:00 uur. De kaartverkoop start om 09:00 uur. De entreeprijs bedraagt € 9,00. VERON-leden betalen uitsluitend op vertoon van hun geldige VERON lidmaatschapskaart € 8,00. Meer informatie: www.veron.nl

1 REACTIE

  1. Het is een mooie beurs. Ik hoop dat er veel mensen komen ondanks de hoge parkeerkosten en toegangs entree prijs.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in