Overal met de neus vooraan staan….

… dat is toch een beetje het werk van een cameraman/vrouw. Zorgen dat je erbij bent, dat je mooie beelden kunt schieten, dat je af en toe zelfs de regie een beetje ter hand neemt.
En natuurlijk van de geschoten beelden een mooie reportage maken. Met een voice-over, of prachtige muziek erbij…

Past dit bij jou?
RTV Hattem is op zoek naar cameramensen die zich vinden in bovenstaande omschrijving. Vind jij het een leuke uitdaging om activiteiten in en om Hattem vast te leggen op video? En daar leuke reportages van te maken?
Dan is RTV Hattem op zoek naar jou!

Als eerste op de hoogte
Als medewerker van RTV Hattem ben je natuurlijk als eerste op de hoogte van alles wat er speelt binnen Hattem: een opening, een lintje, een finale, wegwerkzaamheden, verenigingsnieuws, politiek nieuws… Er is een ruime keuze aan te filmen onderwerpen. Kies wat je leuk vindt.

Opleiding
RTV Hattem heeft professionele camera’s voorhanden. Daar kun je gebruik van maken. En de huidige cameramensen helpen je graag op weg in de wereld van filmen en monteren. Met professionele montageapparatuur!

Cameraman/vrouw bij RTV Hattem
RTV Hattem ontmoet graag vrijwilligers die een rol als cameraman/vrouw ambiëren. Kom vrijblijvend in contact met RTV Hattem en laat je voorlichten over de mogelijkheden.
Belangstelling? neem contact op met secretaris@rtvhattem.nl
Van harte welkom!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in