Een webinar over seksualiteit en intimiteit bij ziekte

Wanneer de partner ziek is, dan kan dat gevolgen hebben voor de seksualiteit en intimiteit. Er kunnen problemen ontstaan door de ziekte zelf en door de behandelingen die iemand ondergaat. De balans in geven en nemen verandert. De onderlinge relatie verandert doordat rollen veranderen. Ben je nog wel echt de partner of ben je vooral de zorgverlener van je partner geworden?

Deskundigen geven informatie over lichamelijke en psychische gevolgen van ziekte die van invloed kunnen zijn op seksualiteit en intimiteit. En over welke stappen er genomen kunnen worden. Hoe wordt een nieuw evenwicht gevonden in de rollen binnen de relatie?

Het Webinar is speciaal voor mantelzorgers van alle leeftijden, die zorgen voor hun partner. Je mag alleen, maar ook samen met je partner komen. Wil je meer weten over veranderende rollen, seksualiteit en intimiteit, meld je dan aan.
Het Webinar is op Woensdag 28 september 2022 van 20:00 uur – 21:00 uur

Het Webinar wordt gegeven door Marga IJland (gynaecoloog en seksuoloog), Henk Elzevier (uroloog en seksuoloog) en Nienke Dekkinga (consulent seksuele gezondheid).

De mantelzorgsteunpunten van Apeldoorn, Epe, Hattem, Heerde en Voorst hebben voor hun mantelzorgers een beperkt aantal plaatsen bij deze Webinar ingekocht. Wil je deelnemen aan dit webinar, meld je dan aan via:
moniquescholten@swhattem.nl of bel met 06-83905995

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in