Logboek ‘Haagse kinderen’: heerlijk bord macaroni

Van 27 juli tot en met 2 augustus wordt er een kamp georganiseerd voor kinderen uit Den Haag die niet op vakantie kunnen. Gerben Eilander schrijft elke dag een verslag:

Maandag 30 juli
Met een hele groep extra vrijwilligers reist de groep af naar Garderen voor een ochtend in het Klimbos. Via diverse routes met allerlei obstakels wordt het bos doorkruist. De een klimt en klautert alsof die nooit anders doet, de ander overwint ter plekke zijn angst door voetje voor voetje gecontroleerd de route af te leggen.

Terug in Hattem is na de lunch het bosterrein rondom het kampgebouw het decor voor de volgende activiteit. Tussen de bomen worden de mooiste hutten gebouwd. De een nog groter dan de ander. Mocht je vandaag of morgen langs de Zandkreek fietsen, dan zie je ze vast en zeker staan.
Voor de snelle bouwers stond er nog een wandeling naar de Leemcule op het programma, terwijl de groepjes die wat meer de tijd namen na afronding van het bouwsel zo konden aanschuiven voor een heerlijk bord macaroni. Verzorgd door de dagelijks aanwezige kook- en poetsclub.

Verkoeling
’s Avonds werd de verkoeling opgezocht met een bezoekje aan het Heerderstrand, waar op de valreep nog een trommelworkshop werd gegeven.
Al met al weer een dag om door een ringetje te halen!

Lees hier alle berichten over het Kamp Haagse kinderen.

Van de redactie
Lees jij al HattemNieuws? Ontvang voortaan nieuws en achtergronden in je mailbox!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in