Open dag Laatste Eer – foto-impressie

De uitvaartvereniging De Laatste Eer bestaat 100 jaar. Op 29 juni was er een heropening van het uitvaartcentrum aan de Van Galenstraat. Kor van der Helm maakte een fotoreportage.

Bertus Henniphof heropende met het doorknippen van een lint het vernieuwde centrum. Eerder dit jaar heeft hij na 38 jaar trouwe dienst van de vereniging afscheid genomen. Na dit voor Henniphof en andere aanwezigen bijzondere moment konden de Hattemers alle ruimtes bekijken en vragen stellen.

Henk Buitenhof, bestuurslid, over deze dag: ‘‘t Was een fantastische dag. Zowel voor ons als bestuur, als voor de medewerkers en de vrijwilligers. Na de officiële opening is ook het Open Huis heel goed verlopen met naar schatting tussen de 300 en 400 bezoekers. Er zijn veel vragen gesteld en er werden afspraken gemaakt voor meer informatie.

De bezoekers waren zonder uitzondering erg enthousiast over de het resultaat van de renovatie. Het bevestigt ons dat we de juiste keuzes hebben gemaakt. Ook zijn we erg blij dat het speciaal ontworpen kunstwerk bij de ingang en de speciale herdenkingswand, bijzonder in de smaak vielen.’

Voorzitter Wim Veltkamp werd over de heropening maar ook over de vereniging eind april door RTV Hattem geïnterviewd.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in