VVD Hattem ontvangt Europarlementariër en boerenzoon Millenaar

Op vrijdag 31 mei komt Bart Millenaar naar Hattem om campagne te voeren voor de Europese verkiezingen van 6 juni. De nummer zeven op de lijst van de VVD zal dan samen met VVD Hattem-fractievoorzitter Erik Kleinpenning vanaf 19.00 uur in de binnenstad flyeren en in gesprek gaan met lokale boeren en ondernemers.

Als Brabantse boerenzoon weet Bart Millenaar dat verstand van de praktijk onmisbaar is voor het maken van werkbare Europese regels. Opgegroeid op het melkveebedrijf van zijn ouders, heeft hij uit eerste hand ervaren hoe beleid zowel kan ondersteunen als belemmeren, vooral op het gebied van vergroening. Hij weet dat ondernemers graag stappen zetten in duurzaamheid, zolang ze de ruimte krijgen voor eigen invulling.

Resultaatgericht landbouwbeleid
‘Zijn uitgangspunt? Er gaat al veel goed, er is altijd ruimte voor verbetering, en boeren, tuinders en vissers zijn cruciale partners om dat gezamenlijk te bereiken. Als voormalig beleidsadviseur van VVD-Europarlementariër Jan Huitema heeft Millenaar de afgelopen drie jaar gewerkt aan resultaatgericht landbouwbeleid dat werkt voor boeren, mensen, dieren en het milieu. Nu streeft hij ernaar zelf een verschil te maken in het Europees Parlement door – samen met de ondernemers die dagelijks met hun poten in de klei staan – het boerenverstand naar Brussel te brengen’, aldus Kleinpenning.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in