Plannen woningbouw op terrein De Watermulder

Er zijn plannen om het terrein van voormalig zwembad De Watermulder te herontwikkelen voor woningbouw. De ontwikkelaar, Prins Projectontwikkeling, heeft hiervoor een speciale website gemaakt waarop de plannen staan.

Gemeente Hattem is met Prins Bouw in gesprek geweest over het belang van participatie, oftewel het betrekken van inwoners van Hattem bij plannen voor het gebied. De  gemeente heeft geen inhoudelijke uitspraken gedaan over de plannen die getoond worden op de website en deze zijn dus ook nog niet getoetst. Prins Bouw is ingeschakeld door de eigenaar van het terrein van de Watermulder om plannen voor het gebied te maken.

Om de plannen te concretiseren wil Prins Projectontwikkeling graag de mening van de Hattemers weten. Doel hiervan is om zo een zo breed gedragen plan te realiseren. Je kan hiervoor tot 22 april 2022 een enquête invullen op de projectwebsite www.watermulderhattem.nl .

Op deze website staat vermeld dat het uitgangspunt is om de bestaande bebossing aan de rand van de projectlocatie en door het gebied heen zoveel mogelijk in stand te houden en waar nodig te versterken. Er zijn natuurlijke afscheidingen voorzien van hagen en bomen.

Prins Projectontwikkeling wil de resultaten van de enquête meenemen in de verdere plannen en samen met de gemeente de volgende stap zetten naar het wijzigen van het bestemmingsplan. In De Hattemer van deze week staat een interview met de Lianne Engeltjes van Prins Bouw over dit project.

 

1 REACTIE

  1. Bouw aub gewoon sociale huur en koop woningen. Dat heeft Hattem nodig. En geen huizen voor mensen met een vermogen. Het buitenbad kun je zo laten voor ieder die daar gaan wonen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in