Heemkunde Hattem verkeert in zwaar weer

Het bestuur van Heemkunde Hattem heeft een brandbrief aan de leden van de vereniging gestuurd. In de brief beschrijft het bestuur de ernstige financiële situatie van de vereniging en het tekort aan bestuursleden.

De financiële situatie is onder meer vanwege corona sterk verslechterd. De afgelopen twee jaren waren er geen inkomsten vanuit onderwijs en educatie. Ook loopt het ledental en de betaling van de contributie terug. Om dit laatste probleem op te lossen zijn inmiddels enkele maatregelen genomen zodat de betaling van de contributie goed geadministreerd kan worden.

Vrijwilligers nodig
Een ander punt van zorg is de onderbezetting van het bestuur en de werkgroepen. Hierdoor loopt het maken van een historisch album vertraging op en ook de canon van Hattem is nog niet af.

Opheffen
Het bestuur roept mensen op zich te melden voor bestuursfuncties of om zich in te zetten in een werkgroep. Als er op 31 juli nog steeds sprake is van onvoldoende kandidaten, dan ziet het bestuur geen andere uitweg dan de Algemene Leden Vergadering voor te stellen Vereniging Heemkunde Hattem te ontbinden.

Heb je belangstelling om Heemkunde Hattem te steunen, als donateur of als vrijwilliger, kijk dan op de website van de vereniging www.heemkundehattem.nl .

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in