Stem op genomineerde Hattemer Maud Veldkamp

Maud Veldkamp is genomineerd voor de Tienermoeder-van-het-jaar-verkiezing. Met deze verkiezing wil men jonge moeders en voormalige tienermoeders in een positief daglicht zetten en laten zien dat juist zij onze positieve reactie en vertrouwen nodig hebben. Uit de 132 aanmeldingen zijn 6 genomineerden gekozen onder wie Maud.

Maud Veltkamp werd op haar 14e moeder van Milan. Inmiddels woont zij samen met hem en haar vriend Dario en hun zoontje Morris en heeft ze een fijne baan bij Nogsteedsleuk. Maud heeft hard moeten knokken om een fijn gezin op te bouwen. Ze wil door deelname aan de verkiezing laten zien dat óók tienermoeders zich bewust zijn van hun rol, verantwoordelijkheid en invloed binnen het gezin.

Met de verkiezing wil de organisatie niet het tienermoederschap promoten, maar wil men stoere tienermoeders een fijne community te bieden, veranderingen krijgen bij scholen en instanties en middels deze verkiezing een positieve vibe creëren rondom jonge moeders. Tienermoeders verdienen dezelfde kansen, open benadering en respect als elke andere jonge vrouw.

Maud is genomineerd in de categorie ouder dan 24 jaar. Stemmen op haar kan via de website Tienermoeder-van-het-jaar-verkiezing tot en met 11 april.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in