Optreden Sandlake City Jazzband

Van pure Dixieland tot mainstream Jazz en Swing, de Sand Lake City Jazzband is van alle markten thuis. Op 11 februari spelen zij tijdens het jazzconcert in de brasserie van Dutch Golf, Konijnenbergweg 3, van 16.00 -18.00 uur.

Het is inmiddels al meer dan 35 jaar geleden dat een aantal oud-muzikanten met liefde voor jazzmuziek de Sandlake City Jazzband oprichtten. Een hechte vriendschapsband, een gevoel van nostalgie en een gezamenlijk verlangen om dixielandmuziek te maken, kenmerken de Sandlake City Jazzband. Met ingrediënten als deze kon het niet anders, dan dat de groep uitgroeide tot een swingende en smooth klinkende muziekformatie.

Breed repertoire
Het repertoire van de Sandlake City Jazzband is uitgebreid en er worden voortdurend nieuwe nummers toegevoegd. Niet alleen de bekende dixielandmuziek uit de jaren ’60, maar ook swing en mainstream nummers staan op het programma. Bekende nummers zijn When you’re smiling, When the saints, the Sheik of Araby, Bourbon Street Parade, At the jazzband ball en vele andere.

Bezetting:
Klaas Brouwer – slagwerk
Ad Kil – String bas
Bert Liebregt – klarinet en alt sax
Julius Panckey – banjo en gitaar
Anton Jaquet – trompet
Rutger van Zwieten – trombone

Jazzconcerten Hattem
De concerten worden altijd gegeven in de brasserie van Dutch Golf, Konijnenbergweg 3, en duren van 16.00 -18.00 uur. De concerten hebben de sfeer van een jazzcafé. Begunstigers bezoeken de concerten van Jazz in Hattem zonder entree te betalen. Losse kaarten zijn te koop voor € 12,50 per persoon bij binnenkomst in de brasserie.

Jazzhap
Na ieder concert verzorgt Brasserie de Konijnenberg een dagschotel de Jazzhap. Steeds is het een verrassing welk lekker gerechten worden bereid. Voor € 17,50 per persoon eet u mee in een gezellige ambiance. Je hoeft hiervoor niet te reserveren en je kunt tijdens het concert aangeven of je mee eet.

Stichting Jazz in Hattem
De website van de stichting Jazz in Hattem, https://jazzinhattem.nl geeft altijd de meest actuele informatie over onze concerten. Ook via de Facebook-pagina word je op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in