Ragazze Quartet treedt op in Hattem

Bij de Kunstkring Hattem treedt op 12 februari in mfcde Marke het ‘Ragazze Quartet’ op met het programma ‘de grom en de flirt’.

Met werken van Bartok, Korngold en Knox heeft deze avond ook een subtitel: ‘Red de wereld met een cocktail in de hand’. Intrigerende titels die uitnodigen tot een bezoek aan dit concert. Het Ragazze Quartet is recent nog in de pers (o.a. NRC, Volkskrant en Luister) uitvoerig geprezen vanwege haar Bartok vertolkingen.

Cocktail-setting
In ʻDe grom en de flirtʼ is het Ragazze Quartet de spiegel die je terugbrengt naar de Roaring Twenties én vooruitblikt naar wat zij denken dat de toekomst zou kunnen zijn; balancerend tussen spanning, hoop, destructie en opbouw. Soms bloedserieus, dan weer met een knipoog spelen zij dit concert in ‘cocktail-setting.’

Reserveren
Er zijn nog kaarten beschikbaar, maar uitsluitend via www.kunstkringhattem.nl te bestellen. Vanwege de coronamaatregelen is een geldige QR-code vereist. Bij de ingang wordt hierop gecontroleerd. Volwassenen betalen €22,-, jongeren tot 18 jaar en studenten €7,-.  Het concert in mfc de Marke op zaterdag 12 februari begint om 20.15 uur.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in