New Orleans Festival stopt

“Na jaren van toewijding en passie voor muziek, hebben wij met spijt in het hart besloten om het New Orleans Festival in Hattem niet langer te organiseren. Ondanks de inzet van velen en de onvergetelijke momenten die we hebben gedeeld, zien we ons genoodzaakt om de stichting op te heffen”, aldus het bestuur van Stichting Opoes House of Music.

Gift aan Stichting Leergeld
“Met deze moeilijke beslissing komt echter ook een nieuw hoofdstuk. De stichting heeft ervoor gekozen om haar bescheiden vermogen over te dragen aan Stichting Leergeld (leergeld.nl) met als specifieke doelstelling het bevorderen van muzikale activiteiten voor kinderen.”
Stichting Leergeld is een organisatie die zich inzet om kinderen uit financieel minder draagkrachtige gezinnen gelijke kansen te bieden op het gebied van onderwijs, sport en cultuur.
Het bestuur van Stichting Opoes House of Music is van mening dat muziek een krachtig middel is om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren.

Stichting Opoes House of Music bedankt alle betrokkenen, vrijwilligers, artiesten, sponsoren en bezoekers die het New Orleans Festival door de jaren heen tot een succes hebben gemaakt. “We sluiten dit hoofdstuk af met dankbaarheid en kijken uit naar de voortzetting van muzikale initiatieven voor de jeugd via Stichting Leergeld.”

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in