Kersttoernooi bij Biljartclub DOS in Hattem

Biljartclub DOS-Hattem organiseert weer het jaarlijkse Libre Kersttoernooi. Dit toernooi staat open voor dames en heren waarvan de moyenne lager is dan 4. Zij spelen in poules van vier in de gezellige biljartzaal De Triangel aan de Veenburgerweg 15 in Hattem (de weg achter ’t Heem).

Het maximale aantal inschrijvingen is 84. De beste 32, dat wil zeggen alle nummers 1 in hun poule aangevuld met de beste nummers 2, gaan door naar de volgende ronde. Er zijn 8 geldprijzen en daarnaast voor de nummer 1 de grote wisseltrofee. In de grote biljartzaal staan 9 prima biljarts klaar voor het toernooi. En voor de inwendige mens is er een restaurant voor een drankje en een hapje.

De Biljartclub verwacht veel deelnemers. Deze kunnen zich opgeven tot en met zondag 16 december. Het toernooi vindt plaats op 27 december van 17.00 uur tot 23.00 uur en op 28 en 29 december van 10.00 uur tot 16.00 uur. Meer informatie is te vinden via www.doshattembiljart.nl . Opgave kan bij De Triangel of per e-mail janpot@kpnmail.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in