Kerstconcert in winterse sferen met Decibel Hattem

Tijdens de Kerstmarkt verzorgt Decibel Hattem een inloopconcert. Harpiste Martine Dubois verleent aan dit concert haar medewerking. Het geheel staat o.l.v. dirigent Birgit Pfeifer.

De Kerstmarkt in Hattem is altijd een gezellig sfeervol winterfestijn. Door de vrolijk verlichte straten en over de Markt trekt de geur van glühwein en warme hapjes. Overal klinkt zang en muziek, op de kramen staan prachtige kerst- en cadeau-artikelen.

Decibel kiest voor een optreden in een warme, sfeervolle omgeving. Bezoekers aan de kerstmarkt kunnen tijdens het concert even uitrusten en opwarmen of gewoon genieten van de muziek.
Decibel zingt afwisselend Kerst- en gezellige winterliedjes als: Let it snow, Winterlied, Jingle Bells,  Joy to the World, Adventlied en O du stille Zeit. Harpiste/zangeres Martine Dubois zorgt voor sfeervolle aanvulling in het programma. Al meer dan 25 jaar is haar grote passie de harp. Een muziekinstrument dat goed past bij de sfeer van kerst en winter.

De Kerstmarkt vindt plaats op 14 december. Het concert wordt op loopafstand van de Kerstmarkt gehouden in ‘De Veste’, Korte Kerkstraat 8 en begint om 20.00 uur. De zaal is vanaf 19.45 uur open. Na afloop kunnen bezoekers in de kerkzaal, onder het genot van glühwein of chocolademelk, nog even luisteren naar een toegift van Martine Dubois.

Ga voor meer info naar de website van Decibel of de website van Martine Dubois.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in