Inzamelingsactie voor Oekraïne groot succes

Zaterdag 28 oktober vond er weer een grote inzamelingsactie voor Oekraïne plaats. Deze actie was een groot succes, aldus de organisatie. Vanaf 09.00 uur ’s ochtends werd er voornamelijk kleding en voedsel ingezameld. En er was verse roomboterspeculaas te koop. Wederom was de ruimte rondom en in de Ontmoetingskerk de plaats waar de goederen werden ingezameld. Er was een heuse sorteerstraat ingericht, waar de kleding voor vrouwen, mannen en kinderen apart in dozen werd verpakt en gelabeld. Veel werd er gebracht en vooraf was er ook al veel gegeven, zoals door Nog Steeds Leuk uit Hattem. De opbrengst van de inzamelingsactie: 23 pallets vol met voornamelijk kleding.

Speculaas van meesterbakker
Ook tijdens deze actie werd er weer roomboterspeculaas verkocht, gemaakt door ‘meesterbakker’ Casper Spannenberg. 300 stuks waren er gemaakt en bijna alles is tijdens deze inzamelingsactie verkocht. De netto opbrengst van de verkoop vermeerderd met diverse giften was zo’n € 1.250,-. Met dit geld koopt de organisatie voedsel, waarmee de vrachtwagen verder wordt gevuld.

Sponsors gezocht
De prijs voor een pallet met voedsel is ongeveer € 1.000,-, terwijl er nog zo’n 10 pallets met voedsel in de vrachtwagen passen. Om dit financieel mogelijk te maken worden nog sponsors gezocht. Geven kan via de website: www.oekraine-projecten.nl

Via deze weg wil de organisatie iedereen bedanken voor zijn/haar inzet: “Dankzij u als gever en dankzij de vrijwilligers is deze actie weer een groot succes geworden!”.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in